Skip to main content

Jobmassage is opgericht in 2002 en heeft een landelijk dekkend team. De masseurs hebben vele jaren ervaring in het geven van massages en bewegingsadviezen. Door het regelmatig evalueren van onze diensten en bijscholing houden wij de kwaliteit hoog.

Visie & Missie

Wij geloven dat het inzetten van preventieve diensten het welzijn van uw werknemers bevordert en daarmee ook de gezondheid van uw organisatie. Het resultaat? Werknemers die productief en energiek zijn, met minder verzuim. Samen met u maken we de gezondheid van uw werknemers weer tot prioriteit.

Samenwerking

Jobmassage is een vaste samenwerkingspartner van de volgende verzekeraars: Achmea, Zilveren Kruis, Menzis en De Friesland.

We vinden het belangrijk dat uw werknemers zowel fysiek als lichamelijk lekker in hun vel zitten. Daarom zijn we een nauwe samenwerking aangegaan met Bots BodyWorks. Bots BodyWorks is gericht op de leefstijl van uw werknemers en werkt zowel in groepsverband als op individuele basis. Ze gaan aan de slag met lichaam en geest en geloven dat beiden aandacht behoeven en elkaar versterken.