Skip to main content

Voordelen voor de werkgever

1

Verhoogde moraal:

Het aanbieden van stoelmassages laat zien dat u zich als werkgever bekommert om het welzijn van uw werknemers.
2

Verhoogde productiviteit:

Ontspannen en tevreden werknemers hebben vaak een hogere productiviteit.
3

Verlaagd ziekteverzuim:

Werknemers die regelmatig stoelmassages ontvangen, melden vaak een verbeterde gezondheid. Dit kan resulteren in een verlaagd ziekteverzuim.
4

Goed werkgeverschap:

Met de krapte op de arbeidsmarkt onderscheidt u zich als goede werkgever als u deze secundaire arbeidsvoorwaarde aanbiedt.

Stoelmassage

Dankzij stoelmassages voelen werknemers zich gezond en ontspannen en nemen pijnklachten af. Wij zien direct verbetering in hun vitaliteit en productiviteit. Jobmassage biedt landelijke dekking.

Meer dan een stoelmassage

Omdat onze gekwalificeerde masseurs op de werkvloer aanwezig zijn, zien zij klachten meteen in hun context. Pijnklachten worden hierdoor niet alleen verholpen, maar ook voorkomen. Onze stoelmasseurs letten op fysieke belasting en combineren stoelmassages met praktische bewegingsadviezen.

Ziekte is niet alleen vervelend voor de werknemer zelf, het kost onze klanten gemiddeld 500,- euro per dag. Het voorkomen van 1 dag ziekteverzuim met stoelmassage bespaart u dus veel geld.

Een aantal van onze vaste klanten

Massageteam

De masseurs zijn ‘senior professionals’. Zij hebben vele jaren ervaring, worden regelmatig bijgeschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Onze kracht ligt bij een individuele benadering, en daarbij zijn wij prettig in de omgang. Onze masseurs zijn gezondheidscoaches die ontspanning en beweging stimuleren. Daarnaast fungeren wij als poortwachter. In deze 1-op-1 setting krijgen wij vaak van de cliënt mee waar zijn/haar mogelijke fysieke en/of mentale obstructies zitten. Hiermee kunnen wij al in een vroeg stadium preventief te werk gaan, waarmee een vroegtijdige interventie mogelijk is, om uitval te voorkomen.

Fysieke & lichamelijke effecten

De duidelijke effecten van stoelmassage zijn op fysiek en psychologisch niveau zichtbaar. Verlaagde bloeddruk, verlaagde hartslag, minder kans op koorts en verkoudheid, minder hoofdpijnklachten, minder stresshormoon in het lichaam, minder lage rugpijn, een versterkt lichaamsbewustzijn en beter slaapgedrag. Maar ook op psychologisch niveau werpt het zijn vruchten af: vermindering van angstgevoelens, minder kans op depressie, betere concentratie, meer ontspannen, verminderde ervaring van stress, betere alertheid.

We verwijzen u hier naar wetenschappelijke feiten en onderzoek.

Bij veel collega’s zijn hun klachten daadwerkelijk minder geworden en de concentratie die een hele dag achter de pc werken met zich meebrengt, krijgt een boost. Na een massage gaat men weer met een fris gevoel aan de slag.

Een moment van ontspanning waar iedereen naar uitkijkt en waar iedereen als herboren vandaan komt!

Vitaliteit is een actuele issue. Zeker bij medewerkers die veelal aan een bureau werken, is aandacht geven (massage bieden) aan het fysiek belangrijk.

The chair massages have been great. It is one of those moments that you can relax and the tension is taken out (as much as it can) from the shoulders and back. I have always looked forward to my 20 minutes massage.

Zowel ontspannend als preventief tegen klachten. Heel goed bij een zittende baan.

Ik moest in het begin even wennen, maar kan nu niet zonder. Echt een grote aanwinst.

Het ontspant en draagt bij aan fysieke en mentale gezondheid. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer. Altijd goed voor een bedrijf, lijkt me.